Rotavator™ fræsere til effektiv jordbehandling
New Hollands Serie af fræsere giver et optimalt resultat under alle markbetingelser. Hvordan? For det første drager vi fordel af næsten 100 års erfaring med fræserteknologi, helt tilbage fra 1922. Det er meget nemt at justere fræserne, både arbejdsdybden og den ønskede jordbehandling. Fræserne i serien er meget alsidige, da det er nemt at justere graden af fræsning fra meget grov til ekstremt fin. Endvidere giver fræserne en fremragende jordbehandling, også i marker med rigtig meget ukrudt eller mange planterester, og man opnår en ren jordoverflade med optimal nedmuldning af organisk materiale.
New Holland - Rotavator™ fræsere i RVH Serien​​​​​​​

Rotavator™ fræsere i RVH serien

I den omfattende serie af RVH Rotavator fræsere kan man vælge mellem forskellige arbejdsbredder, som passer til en lang række opgaver. Med standard Quad firetrins gearkassen kan rotorhastigheden justeres for at opnå det ønskede resultat.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands fræsere i RVH serien

New Holland - Rotavator™ fræsere i RVL Serien

Rotavator™ fræsere i RVL serien

New Hollands fræsere i RVL Serien passer perfekt til kompakte traktorer og specialtraktorer op til 45 hk. Deres robuste design integrerer alle påkrævede afskærmninger og gør brugen endnu nemmere. Standard modellerne er udstyret med et kædedrev i siden, og “G” modellerne har tandhjulsdrev i siden, perfekt til mere intensiv brug.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands fræsere i RVL serien


New Holland - Rotavator™ fræsere i RVX serien​​​​​​​

Rotavator™ fræsere i RVX serien

Rotavator fræsere i RVX Serien er udviklet til brug for maskinstationer og på agerbrug med intensiv dyrkning. Med arbejdsbredder mellem 205 – 305 cm kan disse fræsere anvendes med traktorer med en effekt mellem 68 – 180 hk. Maskinerne i serien kan udstyres med fire forskellige rotortyper, både med enkelt- og dobbeltflange. Der kan vælges mellem flere forskellige valser afhængigt af det ønskede slutresultat for jordbehandlingen.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands fræsere i RVX serien

New Holland - Rotavator™ fræsere i RVM Serien​​​​​​​

Rotavator™ fræsere i RVM serien

Rotavator fræsere i RVM Serien er udviklet til professionel brug på vingårde og frugtplantager samt til anden generel jordbehandling. De er beregnet til brug med smalle traktorer med kategori 1 eller 2 tilkobling, men de kan også anvendes med standard traktorer op til 75 hk til generelle opgaver. Alle maskiner i serien fås med tandhjulsdrev i siden, og med enten Mono ettrins eller Quad firetrins gearkasse.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands fræsere i RVM serien