New Holland - frontmonterede skiveslåmaskiner

Frontmonterede skiveslåmaskiner

New Hollands serie af frontmonterede skiveslåmaskiner fås i to forskellige varianter. DiscCutter™ F er højtydende slåmaskiner med en bredde på 3,11 eller 3,52 meter, og de har avanceret kontur-flydeteknologi, der gør dem i stand til at følge jordens konturer præcist, hvilket giver en højere ydelse. DuraDisc™ F slåmaskinen fås i en 2,96 meter model og har et pendul-flydesystem, der altid følger jordens konturer.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands frontmonterede skiveslåmaskiner


New Holland - MegaCutter™ slåmaskiner

MegaCutter™ slåmaskiner

New Hollands serie af MegaCutter™ slåmaskiner er udviklet til at give maksimal kapacitet. Trippelsættet kombineret med en frontslåmaskine har en arbejdsbredde på op til 8.6 meter. Maskinen, som består af to skæreenheder med pendulophæng med hver otte skiver, har et meget lavt effektbehov og kan anvendes med traktorer fra 140 hk.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands MegaCutter™ slåmaskiner


New Holland - ProRotor™ C serien​​​​​​​

ProRotor™ C serien

ProRotor™ C riverne med dobbelte rotorer er beregnet til aflevering i midten. Riverne kan foldes hydraulisk til transportposition. I transportposition er højden mindre end 4 meter. Riverne er derfor lette at transportere hvor der er mange overhængende forhindringer. Modellerne har en stor frihøjde som er ideelt, når man arbejder med store skår. 760 og 820 modellerne leveres med kardanisk ophængte rotorer, således at rotorerne kan bevæges frit både fremad, tilbage og sideværts.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands ProRotor™ C serie

New Holland - Liftmonterede slåmaskiner

Liftmonterede slåmaskiner

Serien af slåmaskiner uden crimper i DuraDisc™ F serien fås i 2,02 til 2,77 meter skærebredde og har et mekanisk flydesystem, der altid følger jordens konturer. De fem liftmonterede modeller i DiscCutter™ serien med pendulophæng fås med en skærebredde fra 2,37 til 3,86 meter, hvilket gør det muligt at vælge den perfekte slåmaskine, uanset om man kører i smalle, uregelmæssige marker eller i store åbne områder. DiscCutter™ modellerne med en arbejdsbredde på 2,37, 2,77 og 3,11 meter kan fås med crimpere med PE-fingre som ekstraudstyr.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands liftmonterede slåmaskinerNew Holland - Rotorvendere

Rotorvendere

ProTed™ serien af rotorvendere fås som liftmonterede og bugserede modeller. De seks liftmonterede modeller har en arbejdsbredde fra 4,5 til 8,8 meter. Den bugserede rotorvender har en arbejdsbredde på 8,8 meter. De to mindste modeller har 4 rotorer, 6,6 til 7,6 meter varianterne har seks rotorer, mens 8,8 meter modellerne har otte rotorer.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands Rotorvendere


New Holland - ProRotor™ L serien​​​​​​​

ProRotor™ L serien

ProRotor™ L modellerne i denne serie består af to sideskårsriver, som kan aflægge afgrøden til venstre på 640T og til højre på 630 modellen. Multi Link rammen giver en variabel arbejdsbredde, som kan justeres fra kabinen. Vælg mellem enkeltskår, to enkelte skår eller skårvending. 640T med Auto-Steer udligner automatisk afstanden mellem rotorerne, og traktorføreren aflastes under kørsel i marker med mange skarpe sving og vendinger. Endvidere overlapper rotorerne altid, så man får al værdifuld afgrøde med.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands ProRotor™ L serie

New Holland - Bugserede slåmaskiner

Bugserede slåmaskiner

De sideforskudte DiscCutter™ L modeller med 3,11 meters skærebredde er udstyret med et fjederpåvirket aflastningssystem som reagerer på jordtryk og giver ensartet stubhøjde. Serien af bugserede slåmaskiner med centertræk har en ultimativ side-til-side fleksibilitet og er meget effektive. DiscCutter™ C modellerne med centertræk findes i en 3,11 og en 3,52 meter version, og de har samme fjederpåvirkede aflastningssystem som L-modellerne. Alle modeller kan leveres med tre forskellige typer crimper, vælg mellem PE-fingre, stålslagler eller gummivalser med sildebensstruktur, alt efter behov. For at beskytte slåmaskinen aktiveres TopSafe™ teknologien, når maskinen kører over forhindringer såsom en jordfast sten.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands bugserede slåmaskiner


New Holland - ProRotor™ riverne​​​​​​​

ProRotor™ serien

ProRotor™ riverne med enkelt rotor er beregnet til at aflevere afgrøden til siden, et justerbart skårdug kan indstilles til at give den ønskede bredde af skåret. Modellerne i serien fås også med forskellige hjul:
• Firehjulet bogieaksel med jævn drift i ujævnt terræn.
• 3-D bogieaksel, hvor forhjulet følger riven i sving, så kurven følges bedre.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands ProRotor™ river