New Holland - kompakte hjullæssere

Kompakte hjullæssere

De fire modeller med 4WD, knækstyring, effekt fra 58 hk til 75 hk og arbejdskapacitet mellem 1,9 t - 2,5 t til en højde på 3,1 m til 3,4 m, tilbyder høj præstation i en meget manøvrevenlig pakke. De imponerende præstationstal bakkes op af nyttige designegenskaber, som f.eks. den lave kabinehøjde på blot 2,46 m og en max. bredde på 1,74 m på den mindste W50C-model, hvilket sikrer perfekt adgang til gårdens lave bygninger og de smalle fodergange.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands kompakte hjullæssere


New Holland - 300-serien af minilæssere og kompakte bæltelæssere​​​​​​​

300-serien af minilæssere og kompakte bæltelæssere

Minilæssere og kompakte bæltelæssere fra New Holland er pålidelige arbejdsheste, der klarer enhver af dine udfordringer. 300-serierne fra New Holland er bygget omkring dig med pålidelige motorer, der har en kraftig præstation, men alligevel bruger mindre brændstof, er let at vedligeholde og reducerer dine driftsomkostninger. Tre forskellige hjælpehydraulikpakker for en maksimal alsidighed. Foruden klassens bedste plads, komfort og ergonomi giver luksuskomfortkabinen udsyn hele vejen rundt og færre blinde vinkler.
Klik her for at læse meget mere om 300-serien af minilæssere og kompakte

New Holland - hjullæssere

Hjullæssere

New Holland W110 D, W130 D, W170 D og nye W190 D hjullæssere er udviklet til brug på store landbrugsbedrifter, maskinstationer, komposteringsvirksomheder samt hos producenter af biogas, hvor en stor læssekapacitet er vigtig. New Holland hjullæssere er udviklet på basis af maskiner, der har vist deres værd i stenbrud, 24-timers genvindingsanlæg og mange andre industrier med hård belastning, og disse maskiner er solide, alsidige og driftssikre.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands hjullæssereNew Holland - minigravere

Minigravere

New Hollands minigravere har en kapacitet fra 1,7 til 6,0 tons. Der kan vælges mellem modeller med styrtbøjle, med kabine eller SR kort radius uden udsving på bagenden, og således den helt rigtige model til landskabspleje, pleje af rekreative områder, landbrug, havebrug, planteskoler, vingårde samt entreprenørvirksomhed. Maskinerne kan blandt andet anvendes til etablering af kørespor, arbejde i forbindelse med kunstvanding og dræning, anlægsarbejde og vedligeholdelse, etablering af hegn, midlertidigt byggeri samt pleje af afgrøder.
Klik her for at læse meget mere om minigravere

New Holland - rendegravere​​​​​​​

Rendegravere

På mange virksomheder er der behov for en læsser med høj alsidighed, som kan mere end bare at flytte massegods. Andre opgaver vil typisk være planering og nivellering, muligheden for at flytte tunge emner såsom træstammer og betonpiller plus en traktor med trækkraft og effekt til at skubbe materialer eller dele på plads eller af vejen. Med en 4-i-1 skovl klarer en rendegraver alle disse opgaver med høj ydelse og med bare ét redskab. Hvis du vælger en 6-i-1 skovl, kan du også vippe justerbare pallegafler ned, der er perfekte til håndtering af læssede paller uden behov for et ekstra køretøj.
Klik her for at læse meget mere om New Hollands rendegravere