Fejringen af vores 100-års jubilæum

Tak for deltagelsen
Fejringen af Mertz 100-års jubilæumPå vegne af hele personalet hos Johs. Mertz A/S, siger vi 1.000 tak til alle, der deltog i fejringen af vores 100-års jubilæum fredag d. 9. januar 2015. Vi havde en forrygende dag ved en meget velbesøgt reception i vores egne lokaler i Nykøbing F. Der var god stemning fra start til slut, og ikke mindre end ca. 500 mennesker lagde vejen forbi – og det på trods af stormen Egon, der rasede udenfor. Det er vi glade og taknemmelige for. Tak for alle de pæne ord, gaver og lykønskningskort.

Gæsterne var en skøn forening af kunder, leverandører, kollegaer og samarbejdspartnere. Borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder, holdt en flot og personlig tale. Blandt de besøgende var en kunde, der repræsenterede sin egen familie i 5. generation som kunde hos os- og to, der repræsenterede 4. Fejringen af Mertz 100-års jubilæumgeneration. Det er vi stolte af.

Tak til alle jer, der glædede os med et besøg. Det gjorde vores dag helt perfekt. Vi har nu officielt taget hul på de næste 100 år :-)

Vi har lagt billeder fra dagen i et lille galleri. Klik her for at se billederne.

Et resume af fejringen
Under overskriften ”100 dage til vi fylder 100 år”, startede vi allerede i oktober måned fejringen af vores første 100 år. Vi lagde ud med to markdemonstrationer på hhv. Lolland og Sjælland med produkter fra New Holland, Amazone og Kverneland. Vejret var rigtig efterårsagtigt, og perfekt til markdemonstration af traktorer, plove og såmaskiner.

I november måned fulgte to maskinudstillinger ”Case IH Farmshow” – ligeledes på Sjælland og Lolland - med indendørs udstilling af Case IH traktorer, Amazone og Kverneland.

En stor tak skal lyde til de fire kunder, som venligst lagde jord og maskinhuse til de fire demoer.

Vi har haft jubilæumstilbud på Amazone UG3000 marksprøjte og på ZAM spreder. Jeg er sikker på der stadig er gode priser, hvis du kontakter en sælger.

Leverandørdag i Nykøbing F. butikken - Mertz 100-års jubilæumI december måned fulgte butikkerne i Nakskov, Nykøbing F. og Faxe op med leverandørdage i butikken (Klik her for at se billede fra leverandørdagen i Nykøbing F.) efterfulgt af ”100 timer med gode tilbud”. I den forbindelse blev der afholdt konkurrencer med gevinster for mere end 50.000 kr. I hele december har der ligeledes kørt en konkurrence på vores hjemmeside. Nu er alle vindere udtrukket og gevinsterne er udleveret. Tillykke med gevinsterne. Se vinderne her.

I december måned udgav vi i samarbejde med gode leverandører en jubilæumsavis på 36 sider med beskrivelse af vores historie, forretningerne i dag og et lille kig ind i fremtiden. Klik her for at læse avisen.

Fredag den 9. januar 2015 holdt vi som nævnt ovenfor reception i Nykøbing F. En fantastisk dag med cirka 500 besøgende og jubilæumstale fra borgmester John Brædder. Vi har samlet et lille galleri af billeder fra dagen her.

Klik her for at læse Maskinbladets omtale af receptionen og klik her for at læse artikelen fra Folketidende den 10. januar 2015, af Henning Kørvel.

Vi afslutter fejringen med en stor fest for personale og ledsagere den 31. januar 2015.
 

Med venlig hilsen

Lise Bennike