Johs Mertz - New Holland liftmonterede vendeplove

New Holland liftmonterede vendeplove

I århundreder har landmænd anvendt pløjning som en af de mest effektive metoder til bekæmpelse af ukrudt. Men der er dog flere fordele ved pløjning, herunder brydning af kapillarlaget, opblanding af afgrøderester og gødning samt fremme af frigivelsen af næringsstoffer gennem mineralisering.
Klik her for at læse meget mere om liftmonterede vendeplove


Johs Mertz - New Holland halvbugserede vendeplove​​​​​​​

New Holland halvbugserede vendeplove, hydraulisk variabel furebredde

New Holland plove produceres på vores specialiserede fabrik Överum i Sverige. På fabrikken i Överum er der blevet produceret plove i mere end 165 år - og hver fremstillet plov er et resultat af denne enorme erfaring. Stål er stadig det vigtigste materiale, og det er noget, som ingeniørerne i Överum ved meget om, da fabrikken har arbejdet med stål i godt 360 år.
Klik her for at læse meget mere om halvbugserede vendeplove med hydraulisk variabel furebredde

Johs Mertz - New Holland liftmonterede vendeplove​​​​​​​

New Holland liftmonterede vendeplove, hydraulisk variabel furebredde

Bekæmpelse af rodukrudt og svampesygdomme er en anden fordel ved pløjning. Endvidere løsnes komprimeret jord ved pløjning, og overfladevolumet øges med omtrent 30% - hvilket fremmer vandabsorptionen. Alt dette gør samlet set dyrkningen mere effektiv for landmændene.
Klik her for at læse meget mere om liftmonterede vendeplove med hydraulisk variabel furebredde

Johs Mertz - New Holland halvbugserede vendeplove​​​​​​​

New Holland halvbugserede vendeplove

Lavt brændstofforbrug: Takket være deres effektive design kræver New Holland plove op til 15% mindre trækkraft sammenlignet med førende konkurrenter. Og det er ikke bare noget, vi påstår, for resultaterne er verificeret af Swedish University of Agriculture. Resultatet: mindre trækkraft giver lavere brændstofforbrug og generelt lavere driftsomkostninger.
Klik her for at læse meget mere om halvbugserede vendeplove