New Holland Pressere BB9090 PLUS

Den største model i den fremragende BB9000 storballepresserserie er BB9090 PLUS. Dens enestående præstation både med hensyn til perfekte, faste, velformede baller samt den høje daglige produktivit et, skyldes en kombination af optimale funktioner og førerkomfort.
Klik her for at læse meget mere om BB9090 PLUS


New Holland Pressere Roll Baler​​​​​​​

New Holland Pressere Roll Baler

Hos New Holland lyttes der kunderne. De nyeste Roll Baler 125, Roll Baler 125 Combi og Roll Baler 135 Ultra med fast ballekammer er fremstillet, så de imødekommer behovene hos både husdyrbrug og maskinstationer med krævende arbejdsforhold.
Klik her for at læse meget mere om Roll Baler

New Holland Pressere BC5000

New Holland Pressere BC5000

Siden indførslen af rundballepressere og ikke mindst storballepressere, presses størstedelen af halm og hø med disse pressere. Men en del landmænd har stadig brug for mindre baller til forskellige formål.
Klik her for at læse meget mere om BC5000
New Holland Pressere Roll-Belt

New Holland Pressere Roll-Belt

Denne seneste generation er designet til at sætte nye standarder for rundballepresning med avanceret Roll-Belt teknologi, som kan forbedre kapaciteten med op til 20% og presningsgraden med op til 5%. Derudover kan man vælge mellem pressermodeller med max. ballestørrelse på 150 cm eller 180 cm.
Klik her for at læse meget mere om Roll-Belt

New Holland Pressere Bigbaler​​​​​​​

New Holland Pressere Bigbaler

Landmændene kan vælge mellem et stort udvalg af ballestørrelser, fra 80x70 cm helt op til de største på 120x90 cm og er garanteret ultimativ presserpræsta-tion i alle afgrøder - både konventionelle og special-afgrøder. Og derudover har New Holland sørget for, at BigBaleren kan øge din kapacitet med op til 20%.
Klik her for at læse meget mere om Bigbaler