Video Oversigt

På denne side kan du se et udvalg af de videoer, vi har produceret efter vores optagelser ude i felten. Disse videoer giver en praktisk demonstration af, hvordan nogle af de maskiner, vi tilbyder i forretningen, fungerer i praksis.

New Holland CR 9.90

New Holland mejetærsker modellen CR 9.90 er en af vores mest populære modeller.

Maskinen har IntelliSense, der er et system som automatisere og optimere kapaciteten i høsten. Nærmere sagt, så kan maskinen mere eller mindre tænke og styre sig selv.

Teknologien gør at man kan vælge mellem 4 kørestrategier:
✅ Minimum spild, hver kerne tæller
✅ Bedste kornkvalitet, hvor kun det bedste er godt nok
✅ Maksimal kapacitet, hvis opgaven skal udføres korrekt
✅ Fast kapacitet, når fast volumen er vigtigst

Det er ikke det eneste New Holland mejetærskeren kan!

Den har mange andre funktioner der gør den unik.

Amazone UX 5201

01-modellerne er den sidste nye sprøjte serie fra Amazone.

Som spænder fra UX 4201 til UX 11.201. Standard er modellerne højt udstyret efter kundens valg. Som nyt ekstraudstyr kan tilvælges:

  • Spotsprøjtning med en radius ned til 0,8 m2
  • ContourControl og Swingstop
  • AmaSelect CurveControl
  • AmaSelect enkeltdyseaktivering
  • Direkte injektion

ROPA Tiger 6S XL - 9 rækket roeoptager

Den 9 rækkede roeoptager er i stand til at dække betydeligt større arealer med reduceret høsthastighed. Fordele ved denne version er reduceret brændstofforbrug, lavere faste omkostninger og en forbedret toppingkvalitet.

Betydelig højere arealydelse med reduceret brændstofforbrug fører til lavere omkostninger med rentabel og effektiv sukkerroehøst. Færre gennemløb og manøvrer bidrager også til bedre jordbeskyttelse.

Maskinen udførte sit arbejde ved Stege og høstede økologiske roer.

Albach Diamant 2000 Flishugger

Albach Diamant 2000 Flishugger

Maskinen imponerer med sin snittekvalitet, terrængående mobilitet og holdbarhed. Den drives af et permanent firehjulstræk med uafhængigt hydromekanisk drev på de to hovedaksler. Det betyder, at selv bakkestigninger eller ujævnt terræn nemt kan mestres.

Rotoren, hjertet i flishuggeren, bliver konsekvent videreudviklet.

Dette gør det muligt at producere flis fra 15 mm til 60 mm. Knivholderne er udskiftelige. Disse tilpasser sig de forskellige flismaterialer og leverer det bedst mulige resultat fra det eksisterende materiale. Diesel og effekttilførsel er yderligere faktorer, der taler til fordel for den seneste rotorgeneration. Tekniske ændringer på maskinen er mulige i samråd mellem producenten og kunden.