Johannes Mertz i dag

I dag ejes Johannes Mertz af administrerende direktør Christian Holst og økonomichef Gert Klitgaard, som overtog virksomheden efter Per Mertz i efteråret 2021. Mertz har omkring 70 medarbejdere fordelt på tre afdelinger. Hovedkvarteret ligger i Maribo, som blev bygget i 2016. Den moderne bygning råder over områderne Lolland og Falster. Virksomheden har også to andre afdelinger beliggende i henholdsvis Slagelse og Faxe på Sjælland. Begge afdelinger afdækker vores forhandlerområde på Sjælland.

Vores montører har servicevogne til at udføre service hos kunderne, med deres i alt 25 servicevogne, kommer de hurtigt ud til kunden. På vores lager har vi cirka 26.000 reservedele, hvor en stor del af det er i vores 4 lagerautomater og resten på vores 760 m2 hylder.

Den korte historie om Mertz

Johannes Mertz A/S beskæftiger sig med salg og service af landbrugs-, skovbrugs- og entreprenørmaskiner primært til landmænd i Danmark, men også eksport. Virksomheden startede som en kuglelejesalgsvirksomhed i 1911 af Johannes Mertz. I 1915 etablerede Johannes Mertz en lille maskinhandelsforretning i Nykøbing sammen med Irma Mertz, hvor de blandt andet solgte SKF kuglelejer. I 1949 døde Johannes Mertz, og hans søn Jørgen Mertz overtog virksomheden. Så i 1986 overlod Jørgen Mertz virksomheden til sin søn Per Mertz.


 

Mertz historiske tidslinje