Profil - Johannes Mertz A/S

Johannes Mertz startede i 1915 virksomheden af samme navn i Nykøbing F. Senere blev der udvidet med afdelinger i Nakskov, Faxe og Ringsted. Med cirka 85 ansatte, er Mertz blandt landets største maskinforretninger.

Mertz var en af de første i branchen, der gik til udenlandske fabrikker og optog import fra disse med direkte salg til landbruget. Nye tiltag er altid opstået med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

I de senere år har den solide forretning fået nye Kramp, og virksomheden oplever et stadigt stigende salg til private hus- og haveejere - naturligvis samtidig med, at de gamle kerneområder vedligeholdes. 

Johannes Mertz drives i dag som et aktieselskab med Christian Holst som direktør.

I juni måned 2016 åbnede der en ny topmoderne afdeling i Maribo på Lolland.

Landbrug

Hos Johs. Mertz A/S er landbruget vores absolut største kundesegment, og vi bestræber os på altid at yde den bedste service. Det gør vi bl.a. ved at have store reservedelslagre, der sikrer hurtig og effektiv levering. Vi er cirka 85 ansatte, råder over 20 servicevogne og kan derfor hurtigt komme frem til jer, hvis uheldet er ude. Vores distrikt dækker Lolland-Falster, Møn og Sjælland op til Ringsted, men vi kører gerne længere.  

Hver afdeling har sit eget værksted, hvor veluddannet personale er klar til at servicere dine maskiner - og bringe dig hurtigt videre med arbejdet.

Fra hjemmesidens forside, finder du links til Reservedele og Service, hvor al relevant information om bl.a. vagtordninger og mærkeforhandlinger ligger. Herfra kan du også klikke dig ind på de fire hovedprodukter, og læse mere om maskiner, finde brugte maskiner, brochuremateriale mm.

"Vi holder dansk landbrug kørende"