09. marts 2023

Johs. Mertz A/S blev ved en stor europæisk forhandlerkongres udnævnt til Årets New Holland mejetærskerforhandler 2022 i Danmark.

29 stk. nye mejetærskere leveret til høsten 2022 siger næsten alt… der har virkeligt været tryk på de to Mertz afdelingen, Maribo på Lolland og Faxe på Sjælland, for klargøring og levering af de mange maskiner.

”Det er et stor skulderklap til alle vores medarbejdere at vi har fået denne fornemme pris” udtaler direktør og medejer Christian Holst. ”Der blev i den grad knoklet igennem og alle i firmaet ydede en kæmpe indsats for at leverer alle maskiner til tiden”, og fortsætter, ”3 af maskinerne fik endda eftermonteret et specielt omtærskerudstyr til engrapgræsfrøhøst - det er ikke bare standardklargøring vi udfører på maskinerne. Til høsten 2021 blev der leveret 22 nye mejetærskere.”

Det blev også til 47 stk. brugte mejetærskere klargjort og leveret i 2022 og 3 stk. af den nye 1290 HD pressere blev det også til i 22 høsten. Ja vi må bare sige, at høstmaskiner fylder rigtig meget i vores forretning.

”Når vi ser frem imod den kommende høst, er ordrebogen også rimelig fyldt og vi skal på nuværende tidspunkt allerede leverer 11 stk. nye mejetærskere og 2 nye HD pressere. Ydermere har vi også disponeret nogle maskiner hjem til handler her i foråret, så mon ikke vi kommer på 18 - 20 stk. høstmaskiner alt i alt, inden vi ser os om”, slutter Christian Holst med et smil.

Fra pressemeddelse d. 8. marts 2023