Mertz Express - Hurtig levering af reservedele til landbruget - i hele Danmark

Hurtigt, nemt og sikkert, så enkelt kan vores nye Mertz Express servicekoncept for levering af reservedele til landbruget beskrives.

Reservedele fra Maribo til hele Danmark
Med udgangspunkt fra Maribo på Lolland hvor Mertz råder over Danmarks p.t. mest moderne maskinforretning, får du fra vores topmoderne lagerautomater på få sekunder den reservedel, du lige står og mangler.

I forhold til tidligere tider, har vi nu ét samlet hovedlager. Derved har vi opbygget et bredere lager – og har flere varenumre tilgængelige.

Har du brug for at vise os den del, du mangler, er det nemt at sende et billede fra din smartphone direkte til den ekspedient, der betjener dig. Med de nye teknologiske muligheder er afstand ikke længere en barriere for handelssamarbejde. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

express

Inden kl. 07:00 næste morgen
Lagervarer kan leveres med Mertz Express inden kl. 07:00 næste morgen på din egen adresse. Det giver dig mulighed for at komme i gang fra morgenstunden, og du sparer både tid og penge ved at slippe for køreturen til maskinhandleren. Vi tilbyder samme service i hele Danmark*.

Akut behov for hjælp
Vi ved, hvor vigtigt det er, når vores kunder har akut behov for hjælp. Når du vil spare tid eller ønsker at vi sender varen direkte til dig, skal du bare gribe telefonen, ringe 70 40 00 50 og bestille dine reservedele.

Vi leverer inden for få timer. Når du har et akut behov leverer vi din reservedel med kurrer til konkurrencedygtige priser.

Kundecenter samlet et sted
I Maribo er det de samme kendte ansigter (og stemmer) som du allerede kender fra de gamle afdelinger i Nakskov og Nykøbing F. Vi sidder samlet i et kundecenter, og med hver vores specialviden om produkterne, er det altid muligt at få god rådgivning.

Hent selv varen
Du kan selvfølgelig også stadig vælge at hente varerne i en af vores fem afdelinger. Vi sørger for at bringe varerne til den nærmeste afdeling.

Vi har personlig betjening i Maribo og Faxe. Der er kaffe på kanden og bestiller du dine reservedele inden kl. 10:00 kan du afhente dem fra kl. 13:00.

I Nykøbing F. og Nakskov kan du afhentning dine bestilte reservedele 24/7/365 - altså lige når det passer dig - hele døgnet, hele ugen, hele året! Når du er oprettet i vores system kan du komme til lageret via automatisk døråbning ved at ringe til det oplyste telefonnummer - nemmere bliver det ikke! 
OBS: Der er videoovervågning af området!

Både i Maribo og Faxe er der indrettet butik med de mest gængse forbrugsartikler, arbejdstøj, arbejdssko, håndværktøj mv.

* kun til brofaste øer.