Mertz Express

Hurtig levering af reservedele til landbruget - i hele Danmark

Hurtigt, nemt og sikkert, så enkelt kan vores Mertz Express servicekoncept for levering af reservedele til landbruget beskrives.

Reservedele fra Maribo til hele Danmark
Med udgangspunkt fra Maribo på Lolland hvor Mertz råder over en af Danmarks mest moderne maskinforretninger, får du fra vores topmoderne lagerautomater på få sekunder den reservedel, du lige står og mangler.

Vi har ét samlet hovedlager med 4 lager automater. Derved optimerer vi løbende bredere varelager – og har flere varenumre tilgængelige.

Har du brug for at vise os den del, du mangler, er det nemt at sende et billede fra din smartphone direkte til den ekspedient, der betjener dig. Med de nye teknologiske muligheder er afstand ikke længere en barriere for handelssamarbejde. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mertz express priser

Inden kl. 07:00 næste morgen
Lagervarer kan leveres med Mertz Express inden kl. 07:00 næste morgen på din egen adresse. Det giver dig mulighed for at komme i gang fra morgenstunden, og du sparer både tid og penge ved at slippe for køreturen til maskinhandleren. Vi tilbyder samme service i hele Danmark*.

Akut behov for hjælp
Vi ved, hvor vigtigt det er, når vores kunder har akut behov for hjælp. Når du vil spare tid eller ønsker at vi sender varen direkte til dig, skal du bare gribe telefonen, ringe 70 40 00 50 og bestille dine reservedele.

Vi leverer inden for få timer. Når du har et akut behov leverer vi din reservedel med kurrer til konkurrencedygtige priser.

Kundecenter samlet et sted
I Maribo er det de samme kendte ansigter (og stemmer) som du allerede kender. Vi sidder samlet i ét kundecenter, og med hver vores specialviden om produkterne, er det altid muligt at få god rådgivning.

Hent selv varen
Du kan selvfølgelig også stadig vælge at hente varerne enten i Maribo eller Faxe. 

Vi har personlig betjening i Maribo og Faxe og der er kaffe på kanden.

Direkte levering

Som noget nyt leverer vi direkte på din adresse, ved større ordre en gang om ugen.

Guldborgsund kommune: tirsdag – deadline mandag kl. 16

Lolland kommune: onsdag – deadline tirsdag kl. 16

Møn og Sjælland: torsdag - deadline onsdag kl. 16

Både i Maribo og Faxe er der indrettet butik med de mest gængse forbrugsartikler, arbejdstøj, arbejdssko, håndværktøj mv.

* kun til brofaste øer.