Job hos Johannes Mertz?

Vi er løbende på udkig efter nye engagerede og dygtige kollegaer. Mertz stræber altid efter at tiltrække de bedste medarbejdere til vores team, og vi er derfor konstant på udkig efter nye engagerede og dygtige kollegaer. Vi tror på, at mangfoldighed og forskellige perspektiver er afgørende for vores succes, og vi ønsker at skabe et miljø, hvor folk kan trives og udvikle sig både personligt og professionelt.

Som medarbejder hos Johannes Mertz arbejder du i en virksomhed med fokus på kvalitet, innovation og bæredygtighed. Hvis du har relevant erfaring og kompetencer, og ønsker at arbejde i en virksomhed med en stærk social og miljømæssig bevidsthed.

Et job hos Mertz byder på en utrolig dynamisk og inspirerende arbejdsplads, hvor ingen dage er ens. Med et stærkt fokus på innovation og udvikling er det en virksomhed, der altid stræber efter at være på forkant med nye teknologier og metoder. Som medarbejder hos Mertz er du en del af et dedikeret team, der værdsætter høj kvalitet og god kundeservice. I virksomhede har vi flad organisationsstruktur, hvor alle medarbejderes stemmer bliver hørt og værdsat, og hvor du vil få rig mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag og virksomhedens fremtidige retning.

Hvordan er det at arbejde som montør i Mertz? 

I videoen nedenfor bliver du bekendt med hvad det indebærer at arbejde som montør i Mertz. Du vil møde nogle af vores dygtige montører, der hver dag arbejder hårdt for at sikre kvaliteten af vores produkter og bidrage til virksomhedens succes.

Som montør i Mertz er ingen dage ens. Vores montører arbejder i en dynamisk og udfordrende industri, hvor de dagligt står over for nye og komplekse opgaver. De arbejder tæt sammen med resten af teamet for at sikre, at hvert enkelt produkt lever op til vores høje standarder.