Håndtering af traktorer og høstmaskiner

Vores kompetencer spænder bredt, men traktorer og høstmaskiner er vores hovedekspertise. Vi er meget opmærksomme på den hastige udvikling inden for maskinteknologi og lægger derfor stor vægt på uddannelse af vores montører. Det er med stolthed, at vi kan sige, at alle vores montører er ajour med den nyeste teknologi og uddannes kontinuerligt. Vi træner og uddanner også vores egne montører og har løbende et hold af dygtige unge mennesker under oplæring.

Når det kommer til traktoreftersyn og -reparationer, er vi eksperter. Vi udfører også serviceeftersyn i overensstemmelse med instruktionsbogen, så du kan være sikker på, at din traktor fungerer optimalt. Hvis du har en høstmaskine, kan du også stole på os til at udføre reparationer, serviceeftersyn og vintereftersyn. Hvis du lader os foretage et vintereftersyn, kan du få en lang kredit eller betale med kontantrabat.

Vores montører er velkvalificerede og har adgang til det nyeste udstyr, så vi kan levere en professionel service til vores kunder. Vi har også et tæt samarbejde med forskellige leverandører og producenter, så vi kan få hurtig adgang til reservedele og specialværktøjer, hvis det er nødvendigt.

Vagtordning:
I høsten har vi udvidet vagtordning. Klik her for mere info om vagtordning.