New Holland - morgendagens landbrugsteknologi

Siden 1895 har New Holland leveret løsninger, der forbedrer landbrugets effektivitet og produktivitet ved at benytte tilgængelig teknologi. I 2006 blev Clean Energy Leader-strategien lanceret for aktivt at fremme teknologien bag vedvarende energi, emissionsreduktion og bæredygtig landbrugsproduktion.

New Holland har til landbrug med salgsafgrøder, husdyravlere, maskinstationer, entreprenører, vinavlere og professionelle ground care entreprenører det bredeste udvalg af betjeningsvenlige traktorer, mejetærskere og materialehåndteringsudstyr: mere end 80 produktlinjer og over 300 modeller.

New Holland supplerer det brede udvalg af landbrugsmaskiner med effektiv reservedels- og servicesupport og en vifte af skræddersyede finansielle tjenester fra en specialist i landbrugsfinansiering. Et imødekommende og professionelt globalt forhandlernet garanterer, at der sæson efter sæson altid står bistand og ekspertrådgivning til rådighed. Tæt på kunderne på alle områder. New Holland er en pålidelig partner for enhver landmand.

Johs. Mertz A/S har gennem en meget lang årrække været New Holland forhandler, og leverer derfor med stor erfaring den nødvendige rådgivning og service til kunderne.