Den 27. oktober holdt vi officiel indvielse af vores nye afdeling i Maribo – Fremtidens Maskinforretning. Dagen blev fejret med maskinudstilling og åbne døre i hele forretningen. Mange valgte at lægge vejen forbi, og vi havde ca. 800 gæster i dagens løb.

En ny forretning bliver til
I efteråret 2014 vedtog vi at bygge en helt ny og moderne maskinforretning, som skulle erstatte de to afdelinger i Nakskov og Nykøbing fsv. angik salg af nye maskiner. I løbet af foråret 2015 indledtes forhandlinger med bygherre og med Lolland Kommune, da vi gerne ville bygge i et attraktivt område, der endnu ikke var udlagt til erhverv. Hurtig indsats fra kommunens side muliggjorde, at vi meget hurtigt kunne komme i jorden på Rødbyvej. Første spadestik blev taget i oktober 2015, hvorefter byggeriet hurtigt skred frem. I januar var fundamenterne klar og i slutningen af februar 2016 blev ydermurene rejst.

Mandag den 20. juni flyttede personalet fra Nakskov og Nykøbing ind i de nye lokaler, og efter en veloverstået høst, kunne vi den 27. oktober invitere til åbent hus med deltagelse af leverandører, kunder og venner af huset. Dagen forløb i højt humør og med flotte taler af repræsentanter fra den øverste ledelse i New Holland samt fra borgmester Holger Schou Rasmussen og adm.direktør Christian Holst.

Det bliver en dag, alle vores medarbejdere vil se tilbage på med stor fornøjelse.

I dette link kan du se udvalgte billeder fra åbningsdagen.

Tak til alle jer, der var med til at fejre dagen.

Hvis du vil læse mere om vores forretning, udgav vi i forbindelse med åbningsdagen et Mertz Magasin, som kan læses her.

Billede fjernet.

Fra venstre: Joost Vannieuwenborgh (business director New Holland DK & SE), Christian Holst (adm.direktør Mertz), Lieven Bonte (Network Development Manager Benelux, DK, & SE) and Andrea Alpignano (Network Development Director EMEA)
De tre repræsentanter fra New Holland udtrykte stor tilfredshed med bygningen i Maribo. De to sidstnævnte var rejst fra hhv. Belgien og Italien for at deltage i åbningen.