Den 27. oktober holdt vi officiel indvielse af vores nye afdeling i Maribo – Fremtidens Maskinforretning. Dagen blev fejret med maskinudstilling og åbne døre i hele forretningen. Mange valgte at lægge vejen forbi, og vi havde ca. 800 gæster i dagens løb.

En ny forretning bliver til
I efteråret 2014 vedtog vi at bygge en helt ny og moderne maskinforretning, som skulle erstatte de to afdelinger i Nakskov og Nykøbing fsv. angik salg af nye maskiner. I løbet af foråret 2015 indledtes forhandlinger med bygherre og med Lolland Kommune, da vi gerne ville bygge i et attraktivt område, der endnu ikke var udlagt til erhverv. Hurtig indsats fra kommunens side muliggjorde, at vi meget hurtigt kunne komme i jorden på Rødbyvej. Første spadestik blev taget i oktober 2015, hvorefter byggeriet hurtigt skred frem. I januar var fundamenterne klar og i slutningen af februar 2016 blev ydermurene rejst.

Mandag den 20. juni flyttede personalet fra Nakskov og Nykøbing ind i de nye lokaler, og efter en veloverstået høst, kunne vi den 27. oktober invitere til åbent hus med deltagelse af leverandører, kunder og venner af huset. Dagen forløb i højt humør og med flotte taler af repræsentanter fra den øverste ledelse i New Holland samt fra borgmester Holger Schou Rasmussen og adm.direktør Christian Holst.

Det bliver en dag, alle vores medarbejdere vil se tilbage på med stor fornøjelse.

Tak til alle jer, der var med til at fejre dagen.

Hvis du vil læse mere om vores forretning, udgav vi i forbindelse med åbningsdagen et Mertz Magasin, som kan læses her.

Billede fjernet.

Fra venstre: Joost Vannieuwenborgh (business director New Holland DK & SE), Christian Holst (adm.direktør Mertz), Lieven Bonte (Network Development Manager Benelux, DK, & SE) and Andrea Alpignano (Network Development Director EMEA)
De tre repræsentanter fra New Holland udtrykte stor tilfredshed med bygningen i Maribo. De to sidstnævnte var rejst fra hhv. Belgien og Italien for at deltage i åbningen.