Den 9. januar 2015 fyldte Johs. Mertz A/S 100 år. Det har været 100 år med en teknologisk udvikling, man næppe havde troet var mulig. En ting er dog sikkert, den teknologiske udvikling fortsætter.
Vi bestræber os på at drive en virksomhed, der løbende tilpasser sig kundernes behov. Service og kvalitetsmaskiner er nøgleordene. God service og rådgivning om optimal brug af maskinerne har stor betydning for vores kunder. Det gælder hele vejen gennem organisationen fra salgsafdeling over lageret og til værksteder og administration.

Firmaet startede i Slotsgade i Nykøbing F. den 9. januar 1915 med Johannes og Irma Mertz ved roret. I 1938 blev forretningen udvidet med en afdeling i Nakskov og meget senere i Faxe og Ringsted. Mertz var en familieejet virksomhed af Per Mertz fra 2021, hvor det blev solgt til Christian Holst og Gert Klitgaard.

Vi har i anledning af den særlige dag udgivet en jubilæumsavis, der beskriver historien fra 1915-2015, og kigger lidt ind i fremtiden. 

Vi har en vision om at være landbrugets foretrukne samarbejdspartner. Og i ordet samarbejdspartner, ligger der en gensidighed. Gensidig respekt for hinandens drift og dagligdag. Det gælder fra leverandør til maskinhandler til kunde. Sådan møder vi fremtiden på bedst tænkelige måde.

Vi ønsker vores kunder god vind fremover, og glæder os til et godt samarbejde de næste 100 år – med tilliden som drivkraft.