Service af sprøjter og gødningsspredere

Vi er stolte af vores mere end 30 års samarbejde med Amazone, hvor vi har fået et stærkt kendskab til deres forskellige maskiner. Vores erfarne montører har alle de nødvendige færdigheder og viden til at udføre service og reparationer på enhver Amazone sprøjte uanset model og størrelse.

Vi sørger også for at holde os opdateret med de seneste teknologier og opdateringer fra fabrikken, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste service og rådgivning. Vores forbindelse til fabrikken giver os også mulighed for at løse eventuelle komplicerede fejl hurtigt og effektivt.

Derudover er vi godkendt til at udføre sprøjteeftersyn i henhold til de nye regler, så vores kunder kan være sikre på, at deres udstyr overholder de nødvendige standarder og krav.

Link til Amazones gødningstabel

Vagtordning

For at sikre at vores kunder altid har adgang til den nødvendige hjælp og assistance, tilbyder vi en vagtordning med direkte kontakt til en montør. På den måde kan vores kunder altid få hjælp i tilfælde af en nødsituation, uanset tidspunktet på dagen eller ugen. 

Klik her for mere info om vagtordning.