Olie

Hos Mertz har vi et bredt sortiment af professionelle olier til dine maskiner. Vi forstår vigtigheden af at bruge den rigtige olie til din maskine, da det kan forbedre ydeevnen, forlænge maskinens levetid og spare dig for udgifter i længden.

Vi tilbyder et udvalg af forskellige olier til forskellige formål, herunder motorolie, gearolie, hydraulikolie og smøremidler. Vores udvalg inkluderer også specialolier, der er designet til at arbejde i ekstreme temperaturer og miljøer, såsom høje eller lave temperaturer eller ekstreme tryk og belastninger.

Vi fører bl.a. olie fra Petronas, hvor Ambra er en del af deres produkt program, som netop er anbefalet og godkendt af New Holland. 

Petronas er en en anerkendt leverandør af kvalitetsolie til industrielle formål. Deres produkter er designet til at yde optimal beskyttelse og forbedre ydeevnen af dine maskiner.

Vores personale er altid klar til at give dig råd og vejledning om, hvilken olie der passer bedst til dine maskiner, og hvordan du opretholder dem bedst muligt. Vi tager os tid til at forstå dine specifikke behov og finde den bedste løsning til dig.

Besøg vores butik og få den rigtige olie til din maskine.