Honey Bee

Johs. Mertz A/S importerer Honey Bee skæreborde fra Canada.

Honey Bee Manufacturing Ltd er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1979 af brødrene Greg og Glenn Honey og deres ægtefæller. Dengang blev virksomheden drevet fra deres gård på Bracken, Saskatchewan. I 1980 havde Greg og Glenn udviklet en 67' selvkørende skårlægger, som førte til udviklingen af ​​et traktormonteret skærebord TM-serien) to år senere. 

I efteråret 1987 tog brødrene beslutning om, at flytte virksomheden til Frontier, Saskatchewan. Deres nye placering med meget større faciliteter, gav mulighed for at øge produktionskapacitet og produktlinjen ekspanderede. Med den seneste fabriksudvidelse (fuldført i 2001), har selskabet nu over 100.000 kvadratmeter produktion og lager plads, så de kan tilbyde de mange forskellige draper platforme, der findes i dag.

Med Honey Bee foregår høsten hurtigere. Med stor viden omkring den rigtige indføring til mejetærskeren har Honey Bee udviklet et overlegent skærebord.

Det jævne materialeflow til indføringskanalen giver draperskærebordet en slagkraftig høstteknik.
Kendetegn som den ekstra store oliekøler og skærebordsrammen af 50 mm stålrør gør skærebordet ekstremt vedligeholdelsesvenligt og holdbart.

Honey Bees solide og pålidelige skæreborde giver betydeligt mere effektiv høsttid, og øger mejetærskerens kapacitet.
Ingen problemer med forvredet eller forviklet halm, som i skæreborde med konventionelle indføringssnegle ofte resulterer i dårligere udtærskning, øget brændsforbrug og faldende kornkvalitet. Transportbåndene og den enestående indføringssnegl på Honey Bees skærebord, transporterer afgrøden med aksene forrest i indføringskanalen. Det sikrer en konstant høsthastighed, fremragende tærskeresultater og mindre spild. Alt efter afgrøden kan høstkapaciteten øges med op til 15-30 procent!

Draperskærebordet sikrer ikke blot en perfekt indføring med korn, men forbedrer også indføringen til mejetærskeren i sammenfiltrede afgrøder som ærter og sennep.